تفاوت فلاش تانک با سیفون چیست؟

تفاوت فلاش تانک با سیفون چیست؟

نوشته شده در: ۱۴۰۱/۱۱/۱۲ چهارشنبه
|
زمان مطالعه : 6 دقیقه

بنابراین اگر شما عزیزان می‌ خواهید آگاهی لازم در رابطه با اینکه تفاوت فلاش تانک با سیفون در چیست؟ را به‌ دست بیاورید با ما در این مقاله همراه شوید.

  • 6 دقیقه
  • 0 نظر
  • 399 بازدید
تفاوت فلاش تانک با سیفون چیست؟

صرفه جویی در مصرف آب و در عین حال رعایت نظافت سرویس های بهداشتی یکی از اولویت های زندگی روزمره به شمار می رود. فلاش تانک در اغلب سرویس های بهداشتی تعبیه شده است و به صورت محفظه های پلاستیکی و فلزی نقش بارزی در ذخیره آب برای شستشوی سرویس بهداشتی و توالت ایفا می کند. طراحی فلاش تانک ها به گونه ای است که قادر هستند مقدار مناسبی آب را در خود ذخیره کنند.

به عبارت دیگر، فلاش تانک ها می توانند میزان آب مشخصی را ذخیره کنند و همین موضوع باعث صرفه جویی در مصرف آب می شود. عملکرد فلاش تانک به این صورت است که در مواقع مورد نیاز با کشیدن یک اهرم یا فشردن یک دکمه، آب درون مخزن، خالی شده و سرویس بهداشتی را تمیز می کند در حالی که میزان آب کمتری مصرف می شود.

 

با ما همراه باشید در ادامه این مطلب به تفاوت فلاش تانک با سیفون می پردازیم.

 

دسته بندی فلاش تانک ها

فلاش تانک ها را براساس ویژگی های تخصصی و کاربردی به انواع مختلفی از قبیل فلاش تانک دو زمانه، فلاش تانک آنتی باکتریال، فلاش تانک اتوماتیک، فلاش تانک دو مخزنه و فلاش تانک دکمه دار یا اهرمی دسته بندی می کنند. همچنین براساس روش نصب نیز فلاش تانک ها به دو نوع فلاش تانک روکار و فلاش تانک توکار دسته بندی می شوند.

 

دسته بندی فلاش تانک ها

 

کاربرد فلاش تانک چیست؟

یکی از مواردی که در هنگام ساخت هر نوع سرویس بهداشتی لحاظ می گردد قرار دادن فلاش تانک یا مخزن ذخیره آب است. با این وجود فلاش تانک ها مواد زائد در داخل کاسه توالت را تخلیه و سپس اقدام به شستشوی آن می نمایند. نحوه رساندن آب به فلاش تانک به این صورت است که  آب از ورودی مشخصی که برای مخزن نگهداری آب تعبیه شده است به درون مخزن هدایت شده و در آن ذخیره می گردد و سپس در موقع نیاز، آب با فشار بسیار زیاد از آن خارج شده و برای شست و شوی کاسه توالت استفاده می شود. البته فشار بالای آب در هنگام خروج، مواد زائد داخل کاسه توالت را به سمت فاضلاب هدایت می‌کند و اگر بخواهیم همین فرآیند را با شیلنگ آب انجام دهیم و آب را با فشار بالایی استفاده کنیم، مطمئنا آب بسیار زیادی هدر می رود.

 

ویژگی های فلاش تانک استاندارد

توجه داشته باشید که حجم مخزن فلاش تانک باید متناسب با محل استفاده آن باشد. به عبارت دیگر، این مخزن باید به گونه‌ای ساخته شود که فشار آب و میزان آب مورد نیاز برای شست و شوی سرویس بهداشتی در نظر گرفته شود. توصیه می کنیم که برای محیط های حساس از فلاش تانک های آنتی باکتریال استفاده کنید چون این مدل از فلاش تانک از انتشار باکتری و آلودگی محیط جلوگیری می کند. دقت داشته باشید که کیفیت و استحکام بالای بدنه مخزن آب باعث طول عمر بیشتر فلاش تانک خواهد شد به طوری که شما می توانید از آن استفاده بهینه‌ای داشته باشید.

اگر فلاش تانک مورد استفاده شما از نوع روکار است باید ابعاد آن را متناسب با محل استفاده در نظر بگیرید تا مخزن آب فضای زیادی از سرویس بهداشتی را به خود اختصاص ندهد. انتخاب رنگ و طرح فلاش تانک و خرید آن باید متناسب با دکوراسیون سرویس بهداشتی باشد. مدل های دو زمانه فلاش تانک گزینه مناسبی برای صرفه جویی در مصرف آب به شمار می روند.

 

ویژگی های فلاش تانک استاندارد

 

سیفون چیست؟

سیفون یک لوله خمیده در لوله کشی فاضلاب است که از پخش بوی بد فاضلاب در محیط سرویس بهداشتی جلوگیری می‌کند بنابراین برای تمام لوله‌کشی های مربوط به فاضلاب همچون توالت، حمام و آشپزخانه از سیفون استفاده می شود. سیفون در توالت، زیر کاسه توالت قرار دارد و با نگه داشتن مقداری آب داخل خود از انتشار بوی فاضلاب به داخل ساختمان جلوگیری می‌کند. اما اگر به دلایل مختلف آب داخل سیفون تخلیه شود، سیفون نمی‌تواند مانع از انتشار گازهای فاضلاب شود. توجه داشته باشید که آب داخل سیفون بر اثر تبخیر آب یا شکستی و موارد دیگر می تواند از سیفون خارج شود که در چنین مواقعی سیفون کارایی خود را از دست می‌دهد.

 

سیفون چیست؟

 

تفاوت فلاش تانک و سیفون

در برخی از موارد افراد از کلمه سیفون به عنوان جایگزینی برای فلاش تانک استفاده می کنند در حالی که این اصطلاح و جایگزینی درست نیست. توجه داشته باشید که سیفون بخشی از لوله فاضلاب محسوب می شود. سیفون و فلاش تانک به عنوان اجزای سرویس بهداشتی ضروری هستند به طوری که فلاش تانک با ذخیره آب در مخزن، شستشوی توالت و سرویس بهداشتی را تسهیل نموده و در مصرف آب هم صرفه جویی می کند. سیفون هم با نگه داشتن مقداری آب در داخل خود مانع از انتشار گازهای فاضلاب می شود.

 

جمع بندی

فلاش تانک و سیفون متفاوت هستند و همانطور که در این مطلب اشاره کردیم کارایی و عملکرد فلاش تانک و سیفون کاملاً متفاوت می باشد. یکی از مزایای استفاده از فلاش تانک ها صرفه جویی در مصرف آب و همچنین رعایت بهداشت است. البته استفاده از فلاش‌تانک‌های آنتی باکتریال باعث کاهش آلودگی محیط می شوند و فلاش‌تانک‌های اتوماتیک باعث رعایت بهداشت می شوند به طوری که از انتشار بیماری ها جلوگیری می کنند. با توجه به شرایط هر ساختمان باید یکی از مدل های مختلف فلاش تانک را انتخاب نمود و مورد استفاده قرار داد. همچنین فلاش تانک ها به عنوان ملزومات سرویس بهداشتی باعث افزایش سطح بهداشت محیط می شوند. فلاش تانک به عنوان یک منبع آب به صورت روکار یا توکار بر دیوار سرویس بهداشتی نصب می شود و جهت شستن کاسه توالت به کار می‌رود در حالی که سیفون جزئی از لوله کشی فاضلاب به شمار می رود.

درج نظر
مدیران سایت در اسرع وقت پاسخگوی تمامی درخواست های شما خواهند بود.
امتیازات دریافتی این مقاله :
Vector 5
شما چه امتیازی به این مقاله می دهید؟

دانلود فایل صوتی و پی دی اف تفاوت فلاش تانک با سیفون

تمامی متن مقاله تفاوت فلاش تانک با سیفون چیست؟ را می توانید به صورت pdf و در قالب یک پادکست گوش دهید. این پادکست قابلیت دانلود نیز دارد.

دانلود فایل صوتی - 5.03 MB دانلود پی دی اف - 671.08 KB
آخرین مقالات