روش‌های افزایش فشار آب خانه

روش‌های افزایش فشار آب خانه

نوشته شده در: ۱۴۰۲/۱۱/۷ شنبه
|
زمان مطالعه : 7 دقیقه

کمبود فشار آب در ساختمان‌های مختلف مشکلات بسیار زیادی به وجود می‌آورد و گاهی اوقات کلافگی را به همراه خواهد داشت حال در این مطلب قصد داریم شما را با راه های ساده وکاربردی آشنا کنیم.

  • 7 دقیقه
  • 0 نظر
  • 318 بازدید
روش‌های افزایش فشار آب خانه

روش‌های افزایش فشار آب خانه

کمبود فشار آب در ساختمان‌های مختلف مشکلات بسیار زیادی به وجود می‌آورد و گاهی اوقات کلافگی را به همراه خواهد داشت. برای افزایش فشار آب در منازل مختلف می‌توان از روش‌های گوناگونی استفاده کرد. در صورتی که شما بخواهید با افت فشار زیاد آب فعالیت‌های گوناگونی مانند استحمام و شستن ظروف شستن را انجام دهید کار شما سخت می‌شود. علاوه بر اینکه استفاده از پمپ برای افزایش فشار آب منزل یک روش مناسب است می‌توانید به روش‌های دیگر نیز روی بیاورید. برای شناخت این روش‌ها با ما همراه باشید.

 

افت فشار آب در ساختمان به چه دلایلی رخ می دهد؟

در ساختمان‌های چند طبقه افت فشار زیادی برای رسیدن آب به طبقات بالا رخ می‌دهد. در اکثر شهرهای پرتراکم متوسط فشار آب منزل و ساختمان‌های مختلف نزدیک به دو بار است. این فشار به معنای این است که آب در ارتفاع ۲۰ متری دیگر فشاری نخواهد داشت و برای طبقه‌های دوم به بالا مشکلات جدی در افت فشار آب پیش می‌آید. برای رفع مشکل کاهش فشار آب در این منازل می‌توان از پمپ آب استفاده کرد. از دیگر دلایل افت فشار آب در ساختمان می‌توان به مسدود بودن لوله‌های آب نیز اشاره کرد.

 

روش‌های افزایش فشار آب خانه

 

خرید شیرآلات ارزان در احمدی پایپ : قیمت شیرآلات

 

راههای افزایش فشار آب ساختمان، آپارتمان و ویلا

گاهی اوقات در ساختمان‌های مختلف فشار آب به طور ناگهانی کم می‌شود. در این زمان شما باید فیلتر و صافی شیرآلات را مورد بررسی و کنترل قرار دهید. در صورتی که فشار کم آب ناشی از رسوب و آلودگی‌ها داخل توری شیرآلات باشد باید پس از تمیزکاری دوباره فشار آب را چک کنید.

یکی دیگر از روش‌ها کنترل پکیج و آبگرمکن است. اگر تنها آب گرم در ساختمان شما با افت فشار مواجه باشد مشکل از پکیج و آبگرمکن ساختمان شماست و باید وجود نشتی را در آن چک کنید. شما برای این کار باید شیر آب خروجی و ورودی پکیج را چک کرده تا این شیر تا انتها باز باشد. در صورتی که افت فشار همیشگی باشد احتمال ایجاد رسوب زیاد داخل لوله‌ها یا کویل آبگرمکن و پکیج دیواری وجود دارد. برای رفع این رسوب‌ها می‌توانید از یک فرد متخصص و سرویس کار پکیج کمک بگیرید.

 از دیگر دلایل افت فشار در ساختمان‌ها می‌توان به نشتی آب نیز اشاره کرد. برای جلوگیری از این مشکل باید لوله‌های مختلف را چک کنید تا دچار نشتی نشده باشند. گاهی اوقات تعمیر و تعویض لوله‌ها این مشکل را برطرف می‌کند. یکی از دلایل شایع نشتی گیر کردن سیفون توالت فرنگی و خروج مداوم آب است.

 

افت فشار پکیج و آبگرمکن

 

اگر مدت زمان طولانی افت فشار وجود داشته باشد چه کنیم؟

اگر در ساختمان شما مدت زیادی است که با افت فشار مواجه هستید می‌توانید با افزایش قطر لوله‌های اصلی و شاه لوله‌ها این مشکل را برطرف کنید. این روش به عنوان یکی از روش‌های افزایش و حفظ فشار آب ساختمان شناخته می‌شود که شما به جای لوله‌های رسوب گرفته از لوله‌های جدید استفاده می‌کنید. تشکیل رسوب باعث کاهش قطر لوله‌ها و کاهش جریان آب می‌شود.

در صورتی که شما قطر لوله‌های اصلی را افزایش دهید می‌توانید از فشار بالای آب برخوردار شوید. لوله‌هایی که قطر کمی دارند برای لوله کشی فشار آب ساختمان مناسب نیستند زیرا پس از چند سال رسوبات زیادی در آنها به وجود می‌آید که باعث افت فشار آب می‌شود. اگر قصد ساخت یک ساختمان مسکونی را دارید همین الان قطر لوله‌های خود را افزایش دهید و از لوله‌های با قطر کم استفاده نکنید. شاه لوله‌ها نیز باید قطر بسیار بالایی داشته باشند تا انتقال آب به لوله‌های کوچک با فشار بالاتری انجام شود و در نهایت فشار آب ساختمان افزایش پیدا کند.

 

استفاده از مخزن پلی اتیلن و پمپ

یکی از روش‌های بسیار رایج برای افزایش فشار آب در مناطقی که فشار آب به طور کلی کم است استفاده از واحد پمپاژ و سیستم افزایش فشار است. با استفاده از یک پمپ مناسب می‌توانید فشار آب ساختمان خود را به راحتی افزایش دهید. نصب و راه‌اندازی پمپ که شامل یک مخزن پلی اتیلن، یک مخزن تحت فشار و پمپ می‌شود مشکلات شما را به طور کلی از بین می‌برد.

برای استفاده از پمپ باید به راه حل اصولی آن توجه زیادی داشته باشید. نصب پمپ بلافاصله پس از کنتور طبق مقررات ملی ممنوع است و این کار به صورت غیرقانونی انجام می‌شود و سلامت شهروندان را به خطر می‌اندازد. در صورتی که یک پمپ پس از کنتور نصب نشود باعث فشار منفی لوله‌های شهری شده و آبی که در نقطه‌های نشتی طبیعی به علت فرسودگی لوله‌ها ایجاد شده است به داخل آب‌های شرب وارد می‌شود.

برای استفاده از پمپ باید از یک منبع استفاده کنید که آب از طریق لوله‌ها وارد منبع شده و سپس پمپ، آب منبع را وارد ساختمان می‌کند. شما می‌توانید مخزن و یا منبع را روی پشت بام ساختمان خود قرار دهید تا فضایی از منزل شما اشغال نشود و به راحتی بتوانید از فشار آب بالا برخوردار شوید. برای نصب پمپ و منبع حتماً از یک فرد متخصص کمک بگیرید تا نصب برای شما به درستی انجام شود.

 

استفاده از مخزن پلی اتیلن و پمپ

 

استفاده از شیرهای پیشرفته

یکی دیگر از روش‌هایی که شما می‌توانید در منزل خود فشار آب را افزایش دهید استفاده از شیرهای پیشرفته‌ای است که در سری خود یک توری برای افزایش فشار آب دارند. در این شیرها آب با هوا ترکیب می‌شود و فشار آب افزایش پیدا می‌کند. این شیرها بیشتر برای استحمام مورد استفاده قرار می‌گیرند تا اگر فشار آب منزل شما کم باشد هم بتوانید از یک فشار مناسب برای دوش گرفتن خود استفاده کنید.

 

سخن پایانی

همانطور که در این مطلب توضیح دادیم روش‌های مختلفی برای افزایش فشار آب در خانه وجود دارد. شما با رعایت اصول برای استفاده از پمپ و مخزن می‌توانید فشار منزل خود را افزایش دهید. از راه‌های دیگر می‌توان به بررسی لوله‌های آب و فاضلاب منزل شما اشاره کرد که دچار رسوب گرفتگی نشده باشند. برای دریافت خدمات بیشتر در این زمینه می‌توانید از طریق مجموعه ما اقدام کرده و از طریق همین سایت با ما در ارتباط باشید. ما بهترین تجهیزات و خدمات را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

 

قیمت لوله و اتصالات منزل 

 

سوالات متداول

  1. آیا استفاده از پمپ قانونی است؟ در صورتی که نصب پمپ پس از منبع یا مخزن در یک منزل انجام شود استفاده از پمپ قانونی است.
  2. برای افزایش فشار آب از چه لوله‌ای استفاده کنیم؟ هرچه قطر لوله‌هایی که برای آب و فاضلاب یک منزل استفاده می‌شود بیشتر باشد فشار آب منزل افزایش پیدا خواهد کرد.

 

درج نظر
مدیران سایت در اسرع وقت پاسخگوی تمامی درخواست های شما خواهند بود.
امتیازات دریافتی این مقاله :
Vector 5
شما چه امتیازی به این مقاله می دهید؟

دانلود فایل صوتی و پی دی اف روش‌های افزایش فشار آب خانه

تمامی متن مقاله روش‌های افزایش فشار آب خانه را می توانید به صورت pdf و در قالب یک پادکست گوش دهید. این پادکست قابلیت دانلود نیز دارد.

دانلود فایل صوتی - 6.71 MB دانلود پی دی اف - 623.83 KB
آخرین مقالات