راهنمای خرید لوله و اتصالات ساختمانی

راهنمای خرید لوله و اتصالات ساختمانی

نوشته شده در: ۱۴۰۱/۸/۴ چهارشنبه
|
زمان مطالعه : 6 دقیقه

لوله و اتصالات از ملزوماتی است که تقریبا همه‌ جا از صنایع کشاورزی تا پروژه‌های ساختمانی کاربرد دارد و برای خرید لازمه ی رعایت یکسری فاکتور است که در این مطلب جهت آگاهی شما به آن می پردازیم.

  • 6 دقیقه
  • 0 نظر
  • 602 بازدید
راهنمای خرید لوله و اتصالات ساختمانی

امروزه لوله ها و اتصالات ساختمانی از جمله مهم ترین و اصلی ترین ملزومات در صنایع مختلف تلقی می شوند و لوله ها کاربردهای متفاوتی در صنعت ساختمان سازی از جمله سیستم سیم کشی برق، گاز، آب و فاضلاب و ... را دارند. در اصل لوله ها در انواع مختلفی مانند پلاستیک، فلزی، سیمانی، پلیمرها، بتنی و ... طراحی و تولید می شوند. با توجه به کاربردهای لوله ها و انواع جنس هایی که دارند، هنگام خرید آن ها باید فاکتورهای مهمی در نظر گرفته شود. چرا که بسیار مهم است که این محصولات از دوام، کیفیت و طول عمر زیادی برخوردار باشند. در ادامه مقاله، راهنمای خرید لوله و اتصالات ساختمانی را با ما دنبال کنید.

 

راهنمای خرید لوله و اتصالات ساختمانی

 

در راهنمای خرید لوله و اتصالات ساختمانی چه پارامترهایی را باید در نظر گرفت؟

  1. انواع لوله ها
  2. انواع اتصالات
  3. انتخاب بهترین لوله و اتصالات ساختمانی
  4. بررسی کردن جنس لوله ها
  5. به کاربرد محصول توجه کنید
  6. قیمت لوله و اتصالات ساختمانی
  7. خرید به موقع محصولات
  8. برند و اعتبار لوله و اتصالات ساختمانی
  9. توجه کردن به استانداردهای محصولات

 

انواع لوله ها

شاید برخی از افراد شناخت زیادی از نوع لوله ها نداشته باشند و تنها ذهنشان به سمت لوله های آب و فاضلاب معطوف شود. در حالی که باید بدانید در صنعت ساختمانی از انواع لوله و اتصالات مختلف برای هدف های متفاوتی استفاده می شود. شما می توانید، متناسب با نوع کاربری لوله ها در ساختمان خود، یکی از انواع آن ها را تهیه و خریداری نمایید. در کل رایج ترین نوع لوله و اتصالات ساختمانی به ترتیب زیر می باشند.

  • لوله پی وی سی
  • لوله برق نسوز
  • لوله و اتصالات پوش فیت
  • لوله پلیکا یا یو پی وی سی
  • لوله گالوانیزه
  • لوله پلی اتیلن

 

انواع لوله ها

 

انواع اتصالات

برای متصل کردن خطوط لوله، انشعاب گیری و ... لازم است که از انواع اتصالات مختلف استفاده شود. از این رو شناخت این اتصالات می تواند، به عنوان یک راهنمای انتخاب لوله مناسب در نظر گرفته شود؛ زیرا هر کدام از اتصالات ساختمانی، دارای کاربردها و قابلیت های منحصر به فردی هستند. از جمله مهم ترین و کاربردی ترین نوع اتصالات موارد زیر می باشد.

  • اتصالات سه راهی
  • اتصالات چهار راهی
  • اتصالات مغزی
  • بوشن ها
  • انواع فلنج واشر
  • اتصالات زانویی
  • مهره ماسوره
  • سیفون ها و ...

 

انواع اتصالات

 

انتخاب بهترین لوله و اتصالات ساختمانی

شایان ذکر است که در راهنمای خرید این محصولات، برای انتخاب بهترین لوله، لازم است که حتماً به نوع پروژه های ساختمان که شامل ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری، صنعتی و ... هستند توجه به خصوصی شود. به فرض مثال: برای خرید لوله های آب و فاضلاب، باید لوله هایی را انتخاب کنید که از فشار و مقاومت پایدار و بالایی بهره ببرند.

 

بررسی کردن جنس لوله ها

همان گونه که در بالا به این موضوع اشاره شد، لوله ها دارای انواع مختلفی هستند و بر خلاف گذشته که بیشتر از لوله های فلزی در صنعت ساختمان سازی استفاده می شده، امروزه تنوع و تعداد لوله و اتصالات ساختمانی بسیار بالا می باشد. رایج ترین لوله ها، لوله های پلیمری مانند لوله های PVC و UPVC هستند که ویژگی های منحصر به فردی دارند و می توانند برای ساختنمان سازی انتخابی مناسب و ایده آل باشند. در کل باید گفت که با توجه به نوع استفاده و نوع پروژه ساختمان باید لوله هایی از جنس مواد مختلف انتخاب و خریداری شوند. مثلاً جنس سیستم لوله فاضلاب، سیستم برق، سیستم لوله آشامیدنی و ... متفاوت از یکدیگر می باشد. لذا حتماً در راهنمای خرید لوله ها و اتصالات ساختمانی جنس لوله ها را هر کدام از یکدیگر ارزیابی کنید.

 

بررسی کردن جنس لوله ها

 

به کاربرد محصول توجه کنید

از پارامترهای مهم دیگر در راهنمای خرید لوله های ساختمانی که باید در هنگام خرید حتماً به آن توجه شود، مشخص کردن نوع کاربرد لوله و اتصالات می باشد. لوله ها در ابعاد و اندازه های مختلفی تولید می شوند و هر کدام از آن ها در بخش های مختلف ساختمان، کاربردهای متفاوتی را ایفا می کنند. برای نمونه، لوله فشاری برای انتقال فاضلاب و حجم بالای سیالات با فشار بالا استفاده می شود. این در حالی است که لوله های غیر فشاری برای انتقال مایعات با فشار کمتر مناسب هستند.

 

قیمت لوله و اتصالات ساختمانی

این روزها دیگر نوسانات قیمت در حال اوج گرفتن است و هر روزه محصولات با قیمت و نرخ جدیدی به فروش می رسند. از این رو بهتر است که برای خرید لوله ها و اتصالات ساختمانی در اسرع وقت هزینه در نظر بگیرید و آن ها را از شرکت های سازنده معتبر خریداری کنید. لازم است بدانید که لوله ها با توجه به اندازه های مختلفی که دارند، قیمت آن ها نیز متفاوت است. پس شما باید بسته به میزان نیازتان، میزان بودجه ای را صرف خرید لوله ها کنید. ناگفته نماند که قیمت این محصولات نیز می تواند تحت تأثیر عواملی مختلفی همچون: جنس، ابعاد، مزایا و معایب، کاربردها، متراژ و ... قرار بگیرد.

 

قیمت لوله و اتصالات ساختمانی

 

خرید به موقع محصولات

حتماً می دانید که لوله و اتصالات از ابتدایی ترین مراحل ساخت یک پروژه هستند. از این رو در راهنمای خرید آن، باید به موقع محصولات مورد نظر را خریداری کنید. این معیار در پروژه های بزرگ بسیار کاربردی و اساسی است؛ زیرا خرید به موقع لوله ها، کمک زیادی به پیشرفت و زود تمام شدن کارهای ساختمانی می کند. دقت کنید که تا زمانی که لوله فاضلاب ساختمان، لوله برق، لوله آب آشامیدنی و ... نصب نشوند، کارهایی چون گچ کاری، کاشی کاری، نما کاری و سنگ کاری به انجام نمی رسند و با چنین شرایطی طبیعی است که روند ساخت و ساز مختل شود و در نهایت افزایش هزینه ها صورت بپذیرد.

 

برند و اعتبار لوله و اتصالات ساختمانی

خرید این محصولات با توجه به تعدد آن ها، امکان دارد که برای خریداران سخت و دشوار باشد. لذا از دیگر فاکتورهای مهم در راهنمای خرید لوله و اتصالات ساختمانی، توجه کردن به برند و شرکت سازنده محصولات می باشد. مهم ترین نکات در خصوص اعتبار برند ها و برتری آن ها: سابقه شرکت سازنده، میزان رضایت مشتریان، کیفیت اجناس، استانداردها، نوع مواد اولیه استفاده شده، مدت زمان گارانتی محصولات و ... می باشد.

 

برند و اعتبار لوله و اتصالات ساختمانی

 

توجه کردن به استانداردهای محصولات

فاکتور مهم دیگر در خصوص خرید لوله و اتصالات، این است که به استانداردهای تولید دقت ویژه ای داشته باشید. چون که استاندرادها، تعیین کننده کیفیت و مرغوبیت محصولات هستند. در واقع هر یک از اتصالات و انواع لوله ها، دارای استانداردهای مختص به خود هستند.

 

نتیجه گیری کلی

با توجه به موضوعاتی که در مطالب فوق ذکر شد، باید گفت که لوله و اتصالات ساختمانی نقش پر رنگی در صنعت ساختمانی دارند و هر کدام با کاربردهای متفاوت در بخش های مختلف ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند. در مجموع و بدون شک، استفاده از راهنمای خرید لوله و اتصالات ساختمانی می تواند، کمک بسیار ویژه ای به افراد و مصرف کننده ها در انتخاب نهایی این محصولات بکند. باز هم بیان می کنیم تا در هنگام خرید لوله و اتصالات ساختمانی فاکتورهایی چون: جنس و کیفیت، برند معتبر، قیمت لوله ها، نوع کاربرد، شرکت تولید کننده، زمان خرید و ... را به خاطر بسپارید و به هر کدام اهمیت ویژه ای بدهید. در آخر امیدواریم که از نکات مقاله، راهنمایی های لازم را کسب کرده باشید و بهترین خریدها از این محصولات را برای ساختمان خود رقم بزنید.

درج نظر
مدیران سایت در اسرع وقت پاسخگوی تمامی درخواست های شما خواهند بود.